АДРЕС Недвижими имоти АД

 

Report problem
Processing your request, Please wait....

ЗА КОНТАКТ

Град/СелоПлевен
Улицаул. „Цар Симеон“ 8
Пощенски код5800
Телефон0889/003 359
Уебсайтhttps://address.bg/bg

 

Кои сме ние

АДРЕС Недвижими имоти АД е най-голямата българска агенция за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993г., АДРЕС постоянно разширява дейността си и днес предлага професионални услуги в най-голямата мрежа офиси на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти. АДРЕС е част от Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 28 годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Дружествата в групата генерират най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развиват най-голямата мрежа от консултанти в сектора.

Определяне на оптимална цена

Консултантите на АДРЕС ще изготвят за вас индивидуален сравнителен пазарен анализ. Той се базира на реално сключени сделки за имоти в дадения район и дава информация както за реалните ценови нива, така и за търсенето и предлагането в него. Ще получите и ценни насоки как да направите жилището по-привлекателно за купувачите.

Юридическа консултация и подготовка на документи

В юридическия отдел на Адрес работят експерти в областта на имотните сделки, които ще контролират целия процес и по този начин ще осигурят ефективна превенция от злоупотреби. Екипът ще се погрижи и за подготовката на целия необходим набор от документи, така че да ви спести ценно време и да се погрижи за сигурността на сделката.

гр. Плевен
ул. „Цар Симеон“ 8

НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

Работно време:
Понеделник – Петък:
08:30 – 18:30
Събота:
10:00 – 17:00

Email:dmineva@address.bg
тел.0889/003 359

Адрес Недвижими имоти