ASIA-Масажи, Солариум, Лазерна епилация Плевен

 

Report problem
Processing your request, Please wait....

ЗА КОНТАКТ

Град/СелоПлевен
Улицакв.Сторгозия бл.39
Пощенски код5800
Телефон0884/266 966
ФейсбукASIA health & beauty

ASIA massage & solarium Pleven – Ние сме млад и амбициозен екип, който иска да Ви накара да се чувствате специални!
По тази причина се опитваме постоянно да разширяваме нашата дейност. На този етап можем да Ви предложим следните процедури:
-Масажи (класически, релаксиращ, спортен, антицелулитен)
-Мезотерапия
-Солариум (хоризонтален)
-Лазерна епилация :
Диодната лазерна епилация с дължина на вълната 808nm е най-новата технологи в областта на лазерната епилация. Тя е почти безболезнена и с най-дълга трайност на ефекта (над 10-12 години). Това е причината диодната лазерна епилация да носи името „златен стандарт в лазерната епилация“.
Разработката и е целяла избягването на недостатъците на другите лазери и постигане на най-продължителния във времето ефект. При диодната лазерна епилация дължината на вълната е 808nm, което позволява лазерното лъчение да се усвоява основно от меланина и космения фоликул, но не и от този на кожата. Затова загряването на кожата е много малко и рискът от зачервявания и изгаряния е сведен до минимум. Така енергията при диодния лазер спрямо другите е много по-висока и това довежда до по-добри резултати за по-малко процедури.
Диодната лазерна епилация е много щадяща за кожата, тъй като няма изгаряне на косъма и риск от изгаряния. След процедурата самият косъм остава закотвен в кожата и след 15-20 дни с излющването на кожата пада. Понякога пациентите мислят, че косъмът продължава да расте, но всъщност той бива избутван от долния слой на кожата.


кв. Сторгозия бл. 39
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

Работно време:
Понеделник-Петък
09:30 – 19:30
Събота
10:00 – 19:00
Неделя-почивен ден

тел.0884/266 966
За повече подробности посетете:
НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА