Report problem
Processing your request, Please wait....

ЗА КОНТАКТ

Град/СелоCJ4C+23V Плевен
stateПлевен
Пощенски код5800
RegionБългария
Телефон0883/574 646
Уебсайтhttps://rent-a-carbg.com/bg/

НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР НА КОЛИ ПОД НАЕМ

В Rent and Go ще намерите качествени автомобили с много добри технически характеристики на възможно най-разумните цени. Ние Ви предлагаме коли, с които ще изпитвате сигурност и комфорт на пътя. За нас Вашата безопасност е първостепенен приоритет. Затова автомобилите от Rent and Go преминават строги технически проверки за изправност. Това гарантира Вашето спокойно и приятно пътуване, без значение от автомобила, който ще предпочетете.

Ние знаем, че търсите не просто превозно средство, а удоволствие от пътуването. Качеството на автомобилите, които предлагаме, включва както техническото, така и естетическото им състояние. Колите от Rent and Go са поддържани в безупречен вид. Това допринася за Вашето приятно пътуване. За нашия екип е изключително важно да сме сигурни, че ще се насладите на своето пътешествие.

ЕВТИНИ КОЛИ ПОД НАЕМ В НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ

Пътувайте икономично и комфортно. Горди сме да отбележим, че винаги успяваме да предложим най-достъпните цени за коли под наем. Ние не си позволяваме никакви компромиси по отношение на автомобилите или Вашето преживяване. Това винаги се отнася и за цените, които предлагаме. При rent and Go съотношението между качество и цена е ненадминато. И тъй като ценим клиентите си и доверието, което ни гласуват, ние се стараем да предлагаме висококачествени услуги на цени, които наистина си заслужават.

Ако желаете да получите професионално обслужване и висококачествена услуга на цена, която си заслужава, то вие сте на правилното място! Може да ви гарантираме, че ще получите обслужване, от което ще останете доволни и ще искате да споделите на близки

КОЛИ ПОД НАЕМ ПЛЕВЕН – RENTANDGO

гр. Плевен
ул. Стоян Заимов 2 , хотел Сити – Партер
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

Работно време:
Понеделник-Петък
09:00 – 18.00 часа.

Извън работно време такса -20 лева
Телефон за контакти

Тел. 0883 57 46 46

ПОСЕТЕТЕ НАШИЯТ САЙТ