Машинно почистване на DPF/FAP филтри и катализатори

0882/524 969

Report problem
Processing your request, Please wait....

ЗА КОНТАКТ

Град/СелоСтара Загора
Улицабул. „Цар Симеон Велики“ 210
Пощенски код6010
Телефон0882/524 969
  1. Филтърът за твърди частици [или DPF (FAP) филтър] е устройство – част от изпускателната система на леките и тежкотоварни автомобили, предназначено за премахване на прахови частици или сажди от отработените газове на дизеловите двигатели.  Дори и при нормална работа на двигателя, с течение на времето, във филтъра се натрупва известно количество остатъчен продукт от консумацията на масло, което не може да се превърне в газ и да премине през стените на филтриращите мембрани. В резултат на това отлагане, се увеличава и налягането – преди филтъра. При запушване на филтъра, производителите препоръчват подмяната му с нов. Въпросът обаче е – на каква цена става това. Незапознати биха останали шокирани, като разберат, че става въпрос за порядък – от 1000 до 6000 лева за закупуването на нов катализатор или DPF / FAP-филтър.

Добрата новина за всички ни е това, че животът на тази част от нашия автомобил, може да бъде удължен, чрез рециклиране, посредством почистването й по специален начин – със специални машини и препарати. Ако филтъра за твърди частици или катализатора на вашия автомобил е пълен и вече не може да се регенерира?
Автомобилът пуши повече от нормалното?
Появили са се предупредителни индикации на таблото?
Загубили ли сте мощност?
Ако индикаторът за предупреждение DPF появява в електрониката на двигателя, филтъра за твърди частици трябва да бъде сменен или почистен. Не се колебайте да почистите или смените задръстения филтър твърде дълго, тъй като увеличението на саждите и пепелта натоварват филтъра и започва автоматична регенерация по-често. Причината, поради която филтърът не може да се саморегенерира, е че при пътувания на кратки разстояния, необходимата за изгаряне работна температура не може да бъде достигната и масата на сажди / пепел в филтър за твърди частици се увеличава и структурата на пчелната пита на DPF филтъра се задръства с пепел.

Решението е машинно почистване на DPF / FAP филтър за твърди частици е при нас!

-Рециклиране и почистване на катализатори и филтри за твърди частици.
-Почистване на ДПФ филтър на леки, лекотоварни, товарни автомобили
-Почистване на DPF филтри на селскостопанска и строителна техника
-Възстановяване на първоначалното качество на еквивалентно ниска цена
-Почистване на DPF филтри с до 98% ефективност
-Избягва се премахването на DPF филтъра, което предизвиква допълнителни проблеми в последствие
-Нормализиране на работата на двигателя и на въртящия момент
-Намаляване на консумацията на гориво от 3-5%
-Възвръщане на стандартните нива на емисии

гр. Стара Загора
бул. „Цар Симеон Велики“ 210
(до магазин ЗОРА)
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

Работно време:
Всеки ден
09:00-19:00

тел. 0882/524 969