Сортови семена-Corteva Agriscience

 

Report problem
Processing your request, Please wait....

ЗА КОНТАКТ

Град/СелоПлевен
Пощенски код5800
RegionБългария
Телефон0887/385 002
Уебсайтhttps://www.corteva.bg/

Corteva Agriscience е лидер на пазара за семена царевица, слънчоглед и рапица в България . Компанията държи водещ пазарен дял при царевицата и слънчогледа сред производителите и търговците на семена.

Марката PIONEER® е име с традиции и престиж. Наложили я през годините, селекционерите на компанията не спират да търсят най-добрите възможности за представяне на продуктите с марка PIONEER®. Целта на компанията е не само да бъде най-добрият селекционер на пазара за семена, но и постигане на все по-добър стандарт на живот на фермерите.
Пионер предлага на българския пазар семена царевица, слънчоглед, рапица, люцерна, соя, също и силажни инокуланти за животновъдството. Компанията е с водещ пазарен дял при царевицата и слънчогледа у нас. Неоспоримите ѝ успехи се дължат на отличното качество на семената, плод на многогодишна изследователска дейност, богат генетичен материал и прецизна селекция. Хибридите на Пионер са с изпитани показатели при различни метеорологични условия, характерни за отделните региони.

Компанията е лидер в разработването и предлагането на продукти, които оправдават очакванията на клиентите и са адаптивни към конкретните условия на средата.

За контакти:
Corteva Agriscience

1766 гр. София,
Младост IV, Бизнес Парк София, сграда No 1А, ет. 1
телефон: +359(2)489 9160
email: info@corteva.bg

За повече информация относно продуктите на Corteva Agriscience™:

гр. Плевен
тел.0887/385 002
Здравко Босев
или посетете НАШИЯТ САЙТ