Report problem
Processing your request, Please wait....

ЗА КОНТАКТ

Град/СелоПлевен
stateПлевен
Пощенски код5800
Телефон0893/424 942
Уебсайтhttp://www.pokrivi-uluci.eu/ или https://pavetabg.blogspot.com/
ФейсбукРемонт на покриви и улуци или Тротоарни плочи и Павета

Ние от Ай Пи Ем Билд ЕООД ви даваме качество и гаранция от 25 години за ремонт на покрив и изграждане на покривна конструкция. Бъдете пестеливи и се възползвайте от нашите отстъпки до 25% за ремонт на покрив. Бъдете крачка напред, изпреварете дъждовния сезон със сух и здрав покрив. За нас е без значение в коя точка на страната сте. Щом ви предстои ремонт на покрив, покриване на тераси или смяна на улуци ние от Ай Пи Ем Билд ЕООД ще се отзовем.

Изграждане на покривни конструкции
Дървени или от метал, табакери, навеси и капандури. За нашите конструкции използваме инпрегниран материал против гниене и разяждане. Качествени табакери от “Velux”. Усвоявне на тавански помещения и капандури.
Ремонт на керемиден покрив
Защитете вашият покрив от неблагоприятните външни атмосферни условия. Дайте дълъг живот на вашият покрив със ситемите BRAMAC и TONDACH. Придайте на вашият покрив привлекателен, издържан естетически вид. Двойна летвена скара за вентилацията на покрива.
Хидроизолация на плоски покриви
Полагане на хидроизолация на плоски покриви и основи. PVC хидроизолация с TPO залепване. Хидроизолация на панелни блокове. Италиански водещи производители на APP и SBS мембрани.
Покривно тенекеджийство
Метални керемиди директно от Румъния „RUUKKI“, монтаж на безшевни улуци с PVC покритие. Отводнителни системи за покрив. Изпълнение на покриви с гладка обшивка на фалц, обшиване на бордове, стени, комини. Обшиване на корита.
Медни покриви
„Вечен покрив“ с медно покритие. Медни безшевни улуци и водосточни тръби, медни обшивки, водосборни казанчета. Меден обков на покрив. Гаранция 50 години.
Тераси и балкони
Покриване на тераси с метална или дървена конструкция. Топлоизолация с термопанел, плътен поликарбонат, битумни керемиди. Усвояване и остъкляване с ПВЦ дограма, парапети. Изграждане на навеси и козирки, тенти, ремонт на входни козирки.


Извършваме още:
Вътрешни ремонти
Ремонт на апартаменти, декоративни мазилки, гипсокартон, шпакловка, боядисване, ВиК и Ел инсталации, декорации по проект на клиента, лепене на тапети, фототапети, фурнири, монтажна дейност Лепене на теракот и фаянс, всичко за банята
Външни ремонти
Саниране на сгради по проекти, топлоизолация на покриви и хидроизолация с ламаринени обшивки. Изготвяне проект за навеси от метал, дърво и покриване на тераси с плътен поликарбонат, сандвич панели или хидроизолация. Ремонт на входни козирки. Договор, Гаранционна карта, издаване на протокол и фактура.
Настилки
Асфалтиране, редене на унипавета, тротоарни плочки, паркинг елементи и бордюри, оформяне на дворни и предвходни пространства, пешеходни алеи, паркинги, търговски обекти и детски площадки. С над 10 хиляди направени квадрата, Бригада ”Божилов ” работи в цялата страна с договор и гаранция, качество без компромиси.
Други
Алпинисти за освежаване на фасади, транспортна дейност, събаряне на сгради, изкопни работи, вертикална планировка, поддръжка на промишлени, административни или жилищни сгради. Кърти, чисти и извозва всякакъв вид отпадъци. Почистване на индустриални и промишлени сгради с отстъпки до 30 %.

гр. Плевен
тел.0893/424 942
За повече подробности посетете:
http://www.pokrivi-uluci.eu/
или
https://pavetabg.blogspot.com/