0988/878 219

Автоекспрес сервиз

Автоекспрес сервиз предлага автобояджийски и тенекеджийски услуги. Полиране на фарове и автомобили, поставяне на автотунинг. Реставриране на ретро автомобили и автобояджийска камера. Нови акумулатори на […]
0885/343 352

АКУМУЛАТОРИТЕ ПЛЕВЕН-„КАЦАРСКИ СЪРВИЗ” ООД

„КАЦАРСКИ СЪРВИЗ” ООД Специализирани сервизи и магазини за Акумулаторни батерии, Немски моторни масла, Антифриз и Чистачки. Директен вносител и представител на акумулаторни батерии: VARTA, AFA, […]