0878/225 537

Магазин ТРАНС ОЙЛ-ПЛЕВЕН

Магазин ТРАНС ОЙЛ-ПЛЕВЕН Предлага: -БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА НА АКУМУЛАТОРИ -Акумулатори: -Предлага сервиз акумулатори -Масла Shell,Total,Mobil,Castrol и други. -Наливни масла -Авточасти -Филтри -Антифриз гр. Плевен ул. Гренадерска […]
0885/343 352

АКУМУЛАТОРИТЕ ПЛЕВЕН-„КАЦАРСКИ СЪРВИЗ” ООД

„КАЦАРСКИ СЪРВИЗ” ООД Специализирани сервизи и магазини за Акумулаторни батерии, Немски моторни масла, Антифриз и Чистачки. Директен вносител и представител на акумулаторни батерии: VARTA, AFA, […]
0876/887 186

Сервиз за Автоклиматична Техника-“ПРЕСЛАВ КЛИМА АС” ООД

„Преслав Клима АС“ ООД е базирана в гр. Плевен, с основна дейност монтаж, демонтаж, поддръжка и ремонт на хладилна, климатична техника и кингове ; монтаж, […]