0879/378 287

Сервиз гуми, смяна масла и акумулатори „AUTO MAX STUDIO“

AUTO MAX STUDIO предлага: -Сервиз за гуми -Смяна на автомобилно масло -Акумулатори гр. Плевен бул. ”Христо Ботев” 171 НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ Работно […]
0879/227 748

Bosch Car Service – ПЛЕВЕН КАР СЕРВИЗ

„Плевен КАР СЕРВИЗ“ е оторизиран сервиз на Bosch Car Service. Услуги предлагани от сервиза Диагностика/Откриване на грешки: -Горивни системи бензин -Горивни системи дизел с електронно […]