0885/343 352

АКУМУЛАТОРИТЕ ПЛЕВЕН-„КАЦАРСКИ СЪРВИЗ” ООД

„КАЦАРСКИ СЪРВИЗ” ООД Специализирани сервизи и магазини за Акумулаторни батерии, Немски моторни масла, Антифриз и Чистачки. Директен вносител и представител на акумулаторни батерии: VARTA, AFA, […]