Report problem
Processing your request, Please wait....

ЗА КОНТАКТ

Град/СелоCJFC+JC Плевен
Пощенски код5800
Телефон064/800 045 или 0879/043 033
Уебсайтhttp://vips-bg.com/ или ОНЛАЙН МАГАЗИН
Фейсбук ВИПС

Фирма „ВИПС“ е основана през 2007 година и е първият и единствен производител на щори в гр.Плевен.

Първоначално производството се изпълнява с ръчни машини , но поради увеличения  обем на работа, през 2009г. закупуваме автоматична машина за венециански  щори. В следствие на постоянния ни стремеж към по-добро обслужване на клиентите ни в максимално кратки срокове, закупуваме и втора автоматична машина.

Стремим се постоянно да обновяваме колекциите си щори с нови платове и видове, за да отговорим на нуждите на нашите дистрибутори. Към настоящия момент фирмата работи с над 100 дистрибуторa в 20 населени места в България.

Целта ни е, запазвайки доброто име и авторитет, в бъдеще да развием още по-добре дистрибуторската си мрежа в цялата страна.

Венециански щори стандартни

Венециански щори: се изработват от висококачествено алуминиево фолио с ширина на ламела – 16 и 25мм. Хоризонталните щори предлагат класически вид, като същевременно осигуряват защита на личното пространство.

Венециански щори лукс

Венециански щори: се изработват от висококачествено алуминиево фолио с ширина на ламела – 16 и 25мм. Хоризонталните щори предлагат класически вид, като същевременно осигуряват защита на личното пространство.

Вертикални щори

Вертикалните щори са модерна алтернатива на пердетата и завесите. Изглеждат добре в почти всяка обстановка. Най-голямо разнообразие на платове и най-широка гама от цветове.

Вертикални щори

ВИПС ООД предлага изработка на вертикални щори тип Перде. Щорите се изработват от тъкани, обработени с акрилно прахоотблъскващо импрегниране, което улеснява поддръжката.

Роло щори с механизъм Мини

Компанията ни предлага изработка на роло щори с механизъм „Мини”. Те са компактен и удобен за използване вариант, при който задвижването на щората става посредством релефно въженце.

Роло щори с кутия и водачи

Фирма Випс ООД ви предлага изработка на Роло щори, използващи механизъм с водачи. Този модел е предпочитан от голяма част от нашите клиенти, тъй като механизмът е разработен специално за PVC и алуминиева дограма.

Роло щори Ден и Нощ с механизъм Мини

Имате възможност да поръчате изработка на Роло щори Ден и Нощ, оборудвани с механизъм „Мини”.  Повдигащата система е ключов компонент на ролетната засенчваща система.

Роло щори Ден и Нощ с водачи

Приемаме поръчки за изработка на Роло щори Ден и Нощ, оборудвани с механизъм с водачи. Щорите Ден и Нощ са едно модерно интериорно решение, чрез което се постига ефективно управление на засенчване в различните часове на денонощието.


 

За повече подробности посетете:
НАШИЯТ САЙТ или ОНЛАЙН МАГАЗИН
НАШАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА

ВИПС ООД
гр.Плевен
ул. Вит 9
(сградата на Тих Труд)
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

Работно време:
Понеделник-Петък
08:30-12:00
12:30-17:30

тел. 064/800 045
тел.0879/043 033
e-mail: vipsvips@abv.bg