Онлайн магазин студио „ДЕКОР“- картини и декоративни 3D панели

 

Report problem
Processing your request, Please wait....

ЗА КОНТАКТ

Град/СелоПлевен
Улицаул. „Генерал Атанас Стефанов“ 34, Плевен Център, Плевен
Пощенски код5804
Телефон0886/881 137
Уебсайтhttp://www.studiodecor.bg/
ФейсбукСТУДИО ДЕКОР / STUDIO DECOR

Зад марката СТУДИО „ДЕКОР“ стои творчески екип, който с много любов и старание изработва и предлага стилни декорации за стени.
Ние сме производител и предлагаме богат избор на Картини в много разнообразни форми и размери. Картините ни са тип пано – модули от естествена дървена подрамка и изпънато на нея платно с висококачествен печат. Каталогът е разделен за улеснение на различни тематики, всички модели в него са в базови размери и имат опция за изработка в други по Ваше желание. Също така изработваме и индивидуални проекти по поръчка с Ваши идеи, снимки, размери и дизайн.
Също така сме директен вносител на Декоративни 3D панели за облицоване на стени – иновативен и много лесен начин да внесете във всяко помещение стил и елегантност. Тези панели са екологично чист продукт с високо качество, лесен монтаж, съчетани с модерни форми и дизайн.
Всички продукти и декорации, които предлагаме са подходящи за всеки дом (кухня, хол, детска стая, спалня) и обществени места (офис, хотел, конферентна зала, заведение, ресторант, магазин и др.).
Гарантираме за високото качество, добрите цени на продуктите си, професионалното ни отношение и най-вече за Вашата удовлетвореност!

Уверени сме, че заедно можем да превърнем с лекота всеки интериор, в уникален и уютен дизайнерски обект.

гр. Плевен,
ул. „Генерал Атанас Стефанов“ 34, ет. 2
НАВИГАЦИЯ ДО ОБЕКТА С GOOGLE КАРТИ

Работно време:
09.00-17.00

тел.0886/881 137

Посетете нашият ОНЛАЙН МАГАЗИН
или ФЕЙСБУК СТРАНИЦА